Wie ben ik?

Hee, ik ben Marissa van Kaam, geboren op 15 mei 1993.

Ik kreeg mijn eerste tattoo toen ik 15 jaar was en sindsdien ben ik geïnspireerd door de tattoo-wereld. Ik wilde graag het vak leren door stage te lopen in een professionele tattoo-shop. Dus ik heb wat e-mails rond gestuurd om te vragen of iemand een stageplek had. En gelukkig had er een shop een plekje. In april 2010 liep ik die shop binnen met een aantal tekeningen om ze te laten zien. Ze werden goedgekeurd en ik kon mijn stage beginnen.

Na 3,5 jaar was het goed geweest in deze shop en ging ik op vakantie naar Curaçao. Toen ik daar een baan aangeboden kreeg bij Byron's Tattoo op Mambo Beach heb ik besloten om daar te blijven wonen. Ik heb vervolgens hier een jaar gewerkt en daarna ben ik voor mezelf begonnen.

In 2016 heb ik eindelijk de deuren van mijn eigen shop geopend in de Wassenaarstraat in Bergen op Zoom.

Nu 7 jaar later mag ik de deuren openen van mijn NIEUWE shop. Het was een lang gekoesterde droom om een shop aan huis te hebben en die droom heb ik nu eindelijk waar mogen maken. Nog steeds is iedereen van harte welkom en ben ik klaar voor veel mooie nieuwe tattoos! 

Sinds de geboorte van onze zoons ben ik parttime gaan werken. Hierdoor ben ik ook alleen geopend op afspraak. Maar ik blijf zeker tatoeëren. Stuur een berichtje als je een afspraak wilt maken, of voor vragen natuurlijk.